Aller au contenu

Meny

Høst meny på Vår Bistro

Vi har en ukens 3- retters sesongmeny hver uke
We offer a weekly 3- course seasonal menu, changing every week.

Foretter :

Pannestekt kamskjell med soyasmør og gulrot og spisskumen puré
Pan-fried scallops with soy butter and carrot and cumin puree
(B, L, SU, SO)
Kr. 245,-

Gratinert fransk løksuppe
Gratinated French onion soup
(G -hvetemel, L, SE, SU)
Kr. 185,-

Carpaccio med parmesan, ruccola, bistrodressing, urter og focacciachips
Carpaccio with parmesan, arugula, bistro dressing, herbs, and focaccia chips
(L, SU, SEN)
Kr. 215,-

Hovedretter :

Kullgrillet norsk indrefilet, ukens grønnsaker, husets rødvinssaus, pappas poteter etter sesong
Charcoaled grilled filet of Norwegian beef tenderloin, seasonal vegetables, my daddy’s potatoes after season and the bistro red wine sauce
(L, SU, SE)
Kr 485,-

Norsk kveite med purre, urterisotto med parmesan og Antoines sitron–beurre blanc
Norwegian halibut with leek, herb risotto with parmesan, and Antoine’s lemon beurre blanc sauce
(F, L, SE, SU)
Kr. 485,-

Boeuf Bourguignon servert med potetmos av “pappas poteter”, sølvløk og gulrot
Boeuf Bourguignon served with mashed potatoes made from “my dads potatoes”, pearl onions, and carrots

(L, SU, SE)
Kr. 380,-

Dessert:

Vannbakkels med vaniljekrem og plommekompott
Choux pastry with vanilla cream and plum compote
(G – hvete, L, E)
Kr. 180,-

Crème Brulee

150,-

(L, E)

For de voksne
Adults only
Irish Coffee med pisket krem
Irish Coffee with cream

170,-
(L)

Ukens Meny uke 45 og 46

Forrett

Røktlakstoast med kremostrøre

(F, L, SEN,)

 

Hovedrett

Dåhjort servert med stekte lokale poteter, rødbete purèe og sesongens grønnsaker og høstens viltsaus

(L, SE)

 

Dessert

Crème Brûlée

(L, E)

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

G – Gluten (presiseres)

S – Skalldyr

SE – Selleri

SEN – Sennep

E – Egg

B – Bløtdyr

LU – Lupiner

L – Laktose

F – Fisk

N – Nøtter (presiseres)

SU – Sulfitter

SO – Soya