Aller au contenu

Meny

Høst meny på Vår Bistro

Vi har en ukens 3- retters sesongmeny hver uke
We offer a weekly 3- course seasonal menu, changing every week.

Foretter :

Pannestekt kamskjell med soyasmør og gulrot og spisskumen puré
Pan-fried scallops with soy butter and carrot and cumin puree
(B, L, SU, SO)
Kr. 245,-

Gratinert fransk løksuppe
Gratinated French onion soup
(G -hvetemel, L, SE, SU)
Kr. 185,-

Gratinert fransk løksuppe
Gratinated French onion soup
(G -hvetemel, L, SE, SU)
Kr. 185,-

Hovedretter :

Kullgrillet norsk indrefilet, ukens grønnsaker, husets rødvinssaus, pappas poteter etter sesong
Charcoaled grilled filet of Norwegian beef tenderloin, seasonal vegetables, my daddy’s potatoes after season and the bistro red wine sauce
(L, SU, SE)
Kr 485,-

Ishavsrøye, fenikkelsalat, parmesan risotto, Antoines beurre blanc saus
Rainbow trout, fennel salad, parmesan- risotto, seasonal vegetables
with Antoine`s beurre blanc sauce
Kr 485,-
(F, L, SE, SEN, SU)

Ishavsrøye, fenikkelsalat, parmesan risotto, Antoines beurre blanc saus
Rainbow trout, fennel salad, parmesan- risotto, seasonal vegetables
with Antoine`s beurre blanc sauce
Kr 485,-
(F, L, SE, SEN, SU)

Dessert:

Sitron terte med Antoine`s sitronkrem og italiensk marengs
Lemon tart with Antoine`s vanilla lemon cream and Italian meringue
Kr 170,-
(G – Hvete, L, E)

Crème Brulee

150,-

(L, E)

For de voksne
Adults only
Irish Coffee med pisket krem
Irish Coffee with cream

170,-
(L)

Ukens Meny uke 42

Forrett

Fiske suppe med dagens fangst

Fish soup with today’s catch

(L, F, SE)

 

Hovedrett

Kalv ytrefillet, sesongens norske grønnsaker, potet terte, kremet soppsaus

Calf strip loin, seasonal vegetables, potato tarte, and creamy mushroom sauce

(L, SE, SU)

 

Dessert

Salt caramel dessert

Salted caramel dessert

(L, E)

750 per pax

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

G – Gluten (presiseres)

S – Skalldyr

SE – Selleri

SEN – Sennep

E – Egg

B – Bløtdyr

LU – Lupiner

L – Laktose

F – Fisk

N – Nøtter (presiseres)

SU – Sulfitter

SO – Soya